De Borreltas - de enige échte borreltas voor borrelsnobs
13-05-2021
Door Deborah Schilperoort

De Borreltas - de enige échte borreltas voor borrelsnobs

Hiske Versprille bedacht De Borreltas om haar favoriete horeca leveranciers te helpen gedurende de 'intelligente lockdown 2020'. Opper Borrelsnob Déborah Schilperoort van Wijnkoperij Au Paradis zette dit geweldige initiatief voort.

Franse wijn van Wijnkoperij Au Paradis, Italiaanse wijn van Enoteca Sprezzatura, charcuterie van De Pasteibakkerij, kaas van Fromagerie Kef, pickles van Thull's, brood van Stadsbakkerij As en meer...

De Borreltas Corporate

Voor grotere aantallen kan De Borreltas ook op een ander moment en 'op maat' en met bezorging worden verzorgd. Bijvoorbeeld voor een (virtuele) borrel met je collega's, een lunch tas, veel is mogelijk. Stuur mij een e-mail (deborah@deborreltas.nl) en dan komen wij vast tot iets moois.

De Borreltas Ô Bistro

Samen met de jongens van Ô Bistro in de Jordaan (Lindengracht 248📍) heb ik een tas samengesteld die je wekelijks op vrijdag van 12.00 uur tot 19.00 uur kan ophalen. De tas is gevuld met Paté Maison, Brandade de Morue, olijventapenade en Mousse-ô-Chocolat, een fles Bourgogne (wit) en een fles Chinon (rood) van Au Paradis, kaas van Fromagerie Kef en het beroemde zuurdesembrood van Restaurant As en kost €85.

Bestellen van de Borreltas Ô Bistro gaat via info@obistro.nl. Betaling kan ter plekke bij Ô Bistro met PIN.

De Pinkster Borrelsnobtas

De Pinkster Borrelsnobtas kan je ophalen op vrijdag 21 mei 2021.

tussen 14.00- en 18.30 uur bij De Pasteibakkerij, Hoendiepstraat 2📍 of

tussen 15.00- en 18.30 uur bij Wijnkoperij Au Paradis, Tichelstaat 25📍.

De Borrelsnobtas zal gevuld zijn met fenomenaal fijne producten voor een opperbest Pinksterweekend. Je vindt er 1 kilo witte asperges én 1 pond zoete aardbeien in van Alex Amsterdam, die hij vrijdagochtend vroeg in Limburg zal ophalen, verser en lekkerder wordt het niet! Ook zit er goddelijke achterham in van de Berkshire Butcher en een overheerlijke witte Pinot Grigio van Sprezzatura.

Hiernaast nog een - die ochtend vers gebakken verslavend lekkere - lahmacun bun, handgemaakt door Café Rémouillage, paté de campagne van De Pasteibakkerij, Volnay (rode Bourgogne) van Au Paradis, Fransje van Fromagerie Kef, pickels van Thull's, een bakje Lucques olijven van De Oliewinkel en het beroemde zuurdesembrood van Stadsbakkerij As. Dit alles komt in die gezellige granny nettas van Bo Weevil.


Kies hieronder je ophaal locatie en bestel je Pinkster Borrelsnobtas, Op=Op! 

 

De Borrelsnobtas - ophaal locatie De Pasteibakkerij (Amsterdam-Zuid) 21 mei 2021
De Borrelsnobtas - ophaal locatie Au Paradis (Amsterdam-Jordaan) 21 mei 2021
13-05-2021
Door Deborah Schilperoort
Vorig artikel