De Borreltas - de enige échte borreltas voor borrelsnobs
13-05-2021
Door Deborah Schilperoort

De Borreltas - de enige échte borreltas voor borrelsnobs

Hiske Versprille bedacht De Borreltas om haar favoriete horeca leveranciers te helpen gedurende de 'intelligente lockdown 2020'. Borrelsnob Déborah Schilperoort van Wijnkoperij Au Paradis zette dit geweldige initiatief voort.

Franse wijn van Wijnkoperij Au Paradis, Italiaanse wijn van Enoteca Sprezzatura, charcuterie van De Pasteibakkerij, kaas van Fromagerie Kef, pickles van Thull's, brood van Stadsbakkerij As en meer...

De Borreltas Corporate

Voor grotere aantallen kan De Borreltas 'op maat' en met bezorging worden verzorgd. Bijvoorbeeld een luxe borreltas van €50 of een super-de-luxe borrelsnobtas van €90 voor bij een (virtuele) borrel met je collega's. Veel is mogelijk.

Stuur een e-mail naar deborah@deborreltas.nl en dan komen wij vast tot iets moois.

De Borreltas Ô Bistro

Samen met de jongens van Ô Bistro in de Jordaan (Lindengracht 248📍) heb ik een tas samengesteld die je wekelijks op vrijdag van 12.00 uur tot 19.00 uur kan ophalen. De tas is gevuld met verschillende hors d'ouvres gemaakt door Ô Bistro, een fles wit en een fles rood van Au Paradis, kaas van Fromagerie Kef en het beroemde zuurdesembrood van Restaurant As en kost €85.

Bestellen van de Borreltas Ô Bistro gaat via info@obistro.nl. Betaling kan ter plekke bij Ô Bistro met PIN. 

13-05-2021
Door Deborah Schilperoort
Vorig artikel
Vorig artikel
Om verder te gaan moet je 18 jaar of ouder zijn.
Door op “Ja” te klikken verklaar je 18 jaar of ouder te zijn