Back to the Future - Proeverij voor Wijnprofessionals
17-09-2021
Door Deborah Schilperoort

Back to the Future - Proeverij voor Wijnprofessionals

Revisiting the Classics - op deze proeverij worden onze Classics in het spotlicht gezet, de ruggengraat van onze portfolio's.


Maandag 11 oktober as. staan wij weer voor jullie klaar in onze vertrouwde drie-eenheid. Wij (Wijnkoperij Au Paradis, Verkerk Wijnimport & Wijnkameel) organiseren nu al een aantal jaren met elkaar proeverijen voor jullie en hebben besloten deze innige samenwerking nu ook een naam te geven: Paxxx.Amsterdam.

Pax betekent vrede en de drie x'en spreken voor zich. Onze wortels liggen immers in Amsterdam en met de naam willen wij uitdragen dat wij samen optrekken en de drie geweldige(ste) wijnlanden Frankrijk, Italië en Duitsland vertegenwoordigen. Onze producenten staan voor de hoogste kwaliteit die er geproduceerd wordt.

Back to the Future
Deze proeverij zetten wij onze Classics in de spotlight. Daar waar het voor ons is begonnen. Grote namen en grote kwaliteit die nog steeds de ruggengraat vormen van onze portfolio's. Al onze nieuwe vondsten worden afgemeten langs deze giganten.

Bereid je voor op een selectie klassieke kwaliteit waar je tenen van zullen krullen en je papillen salto’s omheen maken.

Schrijf je dus hier in: https://bit.ly/Backtothetoekomst

Diner
Na afloop van de proeverij verzorgen de heren van Slagerij de Beurs een geweldig diner en after-en wij nog even lekker door, vergeet dus niet meteen je tafel te reserveren (via Slagerij de Beurs).

17-09-2021
Door Deborah Schilperoort
Vorig artikel
Vorig artikel
Om verder te gaan moet je 18 jaar of ouder zijn.
Door op “Ja” te klikken verklaar je 18 jaar of ouder te zijn