Verzendkosten in Nederland voor consumenten:

Verzending binnen Nederland is gratis vanaf een bedrag van € 125,- inclusief btw (met uitzondering van de Waddeneilanden waar de levering pas gratis is vanaf een bedrag van € 175,- inclusief btw), daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 7,95 per bestelling.

Verzendkosten buiten Nederland voor consumenten

Verzending naar België is gratis vanaf een bedrag van € 300,- inclusief btw, daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 14,95 per bestelling.

Verzending naar Duitsland is gratis vanaf een bedrag van € 300,- inclusief btw (met uitzondering van haar eilanden), daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 14,95 per bestelling (eveneens met uitzondering van haar eilanden).

Verzending naar Denemarken is gratis vanaf een bedrag van € 350,- inclusief btw, daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 19,95 per bestelling.

Verzending naar Frankrijk is gratis vanaf een bedrag van € 350,- inclusief btw (met uitzondering van haar eilanden), daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 19,95 per bestelling.

Verzending naar Luxembourg is gratis vanaf een bedrag van € 350,- inclusief btw, daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 19,95 per bestelling.

Verzending naar Italië is gratis vanaf een bedrag van € 350,- inclusief btw (met uitzondering van haar eilanden), daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 19,95 per bestelling (eveneens met uitzondering van haar eilanden).

Voor verzending naar andere landen binnen Europa, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, geldt, ongeacht het aankoopbedrag, een vast bedrag van € 35,- inclusief btw. Mocht u een bestelling willen plaatsen voor het Verenigd Koninkrijk, neem dan even contact met ons op (info@au-paradis.nl).

Op al onze verzending zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.