Verzendkosten in Nederland voor consumenten:

Verzending binnen Nederland is gratis vanaf een bedrag van € 150,- inclusief btw (met uitzondering van de Waddeneilanden en andere afgelegen gebieden), daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 9,95 per bestelling.

Verzendkosten buiten Nederland voor consumenten

Verzending naar België is gratis vanaf een bedrag van € 350,- inclusief btw, daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 15,95 per bestelling.

Verzending naar Duitsland is gratis vanaf een bedrag van € 450,- inclusief btw (met uitzondering van haar eilanden), daaronder geldt een vaststaand bedrag van € 19,95 per bestelling (eveneens met uitzondering van haar eilanden).

Voor iedere verzending naar Oostenrijk geldt een vaststaand bedrag van € 25,95 per bestelling.

Voor iedere verzending naar Denemarken geldt een vaststaand bedrag van € 25,95 per bestelling.

Voor verzending naar Frankrijk geldt (met uitzondering van haar eilanden) een vaststaand bedrag van € 29,95 per bestelling.

Voor verzending naar Luxembourg geldt een vaststaand bedrag van € 29,95 per bestelling.

Voor verzending naar Italië geldt een vaststaand bedrag van € 44,95 per bestelling (met uitzondering van haar eilanden).

Voor verzending naar andere landen binnen Europa, met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, geldt, ongeacht het aankoopbedrag, een vast bedrag van € 49,95,- inclusief btw. Mocht u een bestelling willen plaatsen voor het Verenigd Koninkrijk, neem dan even contact met ons op (info@au-paradis.nl).

Op al onze verzending zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Om verder te gaan moet je 18 jaar of ouder zijn.
Door op “Ja” te klikken verklaar je 18 jaar of ouder te zijn